Modestamente

BOUTIQUE

Мултибранд магазинът Modestamente Boutique отваря врати през август 2012-та година в сърцето на столицата - София. Разположен на площ от 140 кв. м., Modestamente Boutique се превръща в неизменна част от престижната търговска зона на града.

В тази обещаваща среда, характерна с притегателната си сила за почитателите на високия клас модни марки, Modestamente Boutique се откроява със свой собствен почерк и присъствие. Бързо се превръща в място, което приветства дамите със своята елегантна и изтънчена, но същевременно модерна атмосфера. Именно тя е и ключова за стила на Modestamente Group.

От откриването си и до днес, магазинът непрестанно се развива в сектора на луксозната дамска мода, представяйки интересна селекция от световноизвестни марки както на българските си клиенти, така и на чуждестранните си посетители. Предлага им разнообразие от брандове и стилове – от силно елегантен до по-ежедневен, като с готовност задоволява модните капризи на дамите чрез предлаганите колекции облекла, чанти, обувки и аксесоари.

Modestamente Boutique представя ексклузивно на българския пазар следните дамски модни марки: