Modestamente

представя
Виж още

Историята на Fabiana Filippi започва през 1985 г. в сърцето на Умбрия и въплъщава автентичното разбиране за мода с етикет: "Произведено в Италия". С отдаденост на традициите и страст към ръчната изработка, Fabiana Filippi създава дизайни с хармонични линии и точни пропорции. Творческа чистота прозираща зад един разпознаваем и непреходен дизайн.

Материите се обработват по изключително прецизен начин, който не просто запазва деликатната им същност, но допринася за повишаване на стойността им. За марката „внимание към детайла“ означава преди всичко избор на най-добрите суровини и осигуряване на качественото им третиране във всеки един етап от производствения процес.

За изисканата жена, изборът Fabiana Filippi, означава възприемане на елегантността в най-естествената и форма, тази при която собствената идентичност и излъчване заглушават ехото на модата. Марката предлага елегантен стил, който не унифицира жената, а и позволява да интерпретира усещането за вечна красота по свой собствен начин.